scroll
De perfecte spot
voor iedereen

Het leukste surfkamp in Frankrijk met de gezelligste instructeurs!

Wij zullen deze zomer definitief geopend zijn. Op 11 juli a.s. verwelkomen wij onze eerste gasten!

Boek nu je vakantie en betaal pas 4 dagen voor vertrek!

Het Brunotti Beachcamp is één van de leukste surfcamps van Frankrijk. Dit surfcamp bevindt zich in het gezellige dorpje Vieux Boucau dat bekend staat om zijn mooie stranden, gezellige centrum, typische Franse marktjes en veel leuke restaurants & barretjes!

Dit surfkamp ademt een relaxte surfsfeer en heeft een uitstekende ligging op nog geen 150 meter vanaf het strand waar dagelijks de mooiste golven binnen rollen. Op het Beachcamp tref je een enthousiast team van instructeurs aan, deze mensen zorgen ervoor dat jij een super vakantie krijgt waarin je o.a. je eerste golf surft, leuke party's beleeft, heerlijk kan eten en lekker kan chillen op het prachtige strand! Jouw ultieme surfvakantie boek je al vanaf €130,- p.p. !

Kortom, de beste surfvakantie in Frankrijk voor jongeren die op zoek zijn naar een perfecte mix van zon, zee, strand, surfen en de leukste party's!

De scherpste prijs, de beste sfeer en de leukste instructeurs!

Lees meer

/ Beachcamp

Het Beachcamp is ruim opgezet met een apart loungegedeelte met heerlijke Fatboy hangmatten & zitzakken, tafels, loungebanken en stoelen. Hier heerst een ultieme surfsfeer en kun je prima ontspannen na weer een geslaagde surfdag. De ligging van het Beachcamp is perfect, het camp staat tegen de duinen aan en ligt op 150m vanaf het strand.

Lees meer

/ Accommodaties

Op het Beachcamp slaap je in een Glamping of een bungalowtent. De tenten staan ruim opgesteld op verschillende veldjes en je kan er makkelijk in staan. Onze verschillende types bungalow en Glampingtenten zijn geschikt voor 1 t/m 5 personen. Wij maken uitsluitend gebruik van moderne en ruime tenten die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van kampeercomfort.

Lees meer

/ Surflessen

Uiteraard kom je op het Beachcamp om te (leren) surfen. Hier draait het allemaal om tijdens jouw vakantie! Wanneer je je eerste golf aan paddelt en staand op je board richting de kant surft zul je ervaren dat dit een gevoel geeft wat niet te omschrijven valt. Je gaat meemaken hoe leuk en verslavend surfen is. Je krijgt les van enthousiaste en gediplomeerde surfinstructeurs.

Lees meer

Laatste nieuws

Het Brunotti Beachcamp gaat definitief door deze zomer!

Beste reizigers, Gisteren (10-6) hebben wij definitief akkoord ontvangen vanuit Frankrijk om deze zomer te mogen starten! Hier zijn wij allemaal super blij mee en we kunnen niet wachten om het Beachcamp weer op te gaan bouwen. Zaterdag 11 juli a.s. ontvangen wij onze eerste gasten. Via dit bericht nog even wat extra informatie.

Lees verder

Corona update 10 juni

Beste reizigers, Allereerst hopen wij dat dit bericht jullie allemaal in goede gezondheid mag bereiken. De afgelopen periode was best spannend voor ons. De onzekerheid over het wel of niet doorgaan van het Brunotti Beachcamp is iets waar we tot dit seizoen nooit rekening mee hebben gehouden. De afgelopen 17 jaar zijn er genoeg andere 'uitdagingen' geweest, waar we achteraf gelukkig altijd weer om konden glimlachen. We hebben altijd vertrouwen gehouden dat ook voor deze uitdaging een oplossing zou komen.

Lees verder

Vragen over Corona virus

Beste reizigers, Wij krijgen de laatste dagen steeds meer vragen over het Corona virus. Met dit bericht willen wij jullie wat meer duidelijkheid geven. We snappen volkomen dat jullie je misschien zorgen maken over de reeds geboekte vakantie naar het Brunotti Beachcamp. Ook willen wij iedereen meer gerust stellen die nog een surfvakantie wilt boeken naar het Beachcamp.

Lees verder

De perfecte mix

Het Brunotti Beachcamp is een van de leukste surfspots aan de Franse Westkust. Dit surfcamp bevindt zich in het gezellige dorpje Vieux Boucau dat bekend staat om zijn mooie stranden, gezellige centrum, typische en veel leuke restaurants & barretjes! Kortom, de beste bestemming voor jongeren die op zoek zijn naar een perfecte mix van zon, zee, strand, surfen en de leukste party’s!

Brunotti Beachcamp

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp.nl

©2020 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators