scroll

Accommodatie

Op het Beachcamp slaap je in een bungalowtent. Wij maken uitsluitend gebruik van moderne en ruime tenten die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van kampeercomfort. Je kunt kiezen uit onderstaande types bungalowtenten. De bungalow type 'Glamping’ en de ‘De Luxe’ tenten zijn te boeken op basis van beschikbaarheid. Voor deze tenten geldt een toeslag, de toeslag verschilt per type en per aantal gasten per tent. Meer informatie hierover vind je op onze boekingspagina.

Prijzen en boeken

/  Bungalow 'Standaard' 1-2 personen

Deze bungalowtent is geschikt voor 1 of 2 personen. Je kunt er in staan en er is genoeg ruimte voor je spullen. Je slaapt op een luchtbed in een aparte binnentent, stoelen behoren ook tot de uitrusting van de tent. Wanneer je deze tent boekt voor 1 persoon word je ingedeeld bij iemand anders die ook alleen boekt (M/M - V/V).

/  Bungalow 'Premium' 3-4 personen (NIEUW) 

Nieuw dit seizoen is de Bungalow 'Premium' voor 4 personen! Je kunt er in staan en er is genoeg ruimte voor je spullen. Ook deze tent is voorzien van stroom, verlichting en 4 eenpersoonsbedden met een heerlijk zacht matras. Deze tenten staan op een apart veldje en beschikken over veel ruimte om de tent heen.

/  Glamping 'De Luxe' 1-2 personen

Deze tent is geschikt voor 1 of 2 personen. Je slaapt op een 1 of 2 persoonsbed met matras. Deze tenten staan op een houten vloer en voorzien van stroom, verlichting en een eigen koelbox in de tent. Wanneer je deze tent boekt voor 1 persoon slaap je op een 1 persoonsbed en word je ingedeeld bij iemand anders die ook alleen boekt (M/M - V/V). Voorkeur voor 1 of 2 persoonsbed kan je doorgeven bij het maken van je boeking.

/  Glamping 'De Luxe' 3 personen

Deze tent is geschikt voor 3 personen. De tent beschikt over drie 1 persoonsbedden. Verder zijn er in deze tent een tafel, stoelen, verlichting, een koelkbox en stroom aanwezig. Dit type glamping tent is nieuw dit seizoen op het Beachcamp en staat ook op een houten vloer.

Prijzen en boeken

Brunotti Beachcamp

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp.nl

©2023 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators