scroll

Brunotti Beachcamp Junior

Ook deze zomer organiseert Surfschool-Katwijk weer het Brunotti Beachcamp Junior. Een surfcamp in Katwijk aan Zee waarbij de deelnemers naast elke dag surfen ook met veel andere stoere activiteiten kennis kunnen maken! Het surfcamp is een dagkamp waarbij de keuze bestaat uit 3, 4 of 5 dagen deelname en is voor de leeftijd 7 t/m 16 jaar.

Wanneer je deze vakantie wilt boeken of meer informatie wilt ontvangen, stuur ons dan een mail via het contact formulier o.v.v. Beachcamp Junior.

Contact

Onze doelgroep zijn jongeren die graag willen leren surfen en daarnaast ook kennis willen maken met andere (water)activiteiten. Naast alle spectaculaire activiteiten ontmoet je op het surfcamp nieuwe vrienden, ben je dagelijks op het strand en leer je surfen! Naast surfen bieden wij de volgende activiteiten aan.

/  Raften
/  Mountainbiken
/  Suppen
/  Powerkiten
/  Longboarden
/  Bodyboarden / Skimboarden
/  Mega Suppen

Beschikbare data en prijzen 2023

Leeftijd 12-16 jaar: 10 t/m 14 juli | 24 t/m 28 juli | 14 t/m 18 aug

/  3 dagen: €179,50
/  4 dagen: €219,00
/  5 dagen: €255,00

Leeftijd 7-12 jaar: 17 t/m 21 juli | 31 juli t/m 4 aug |

/  3 dagen: €179,50
/  4 dagen: €219,00
/  5 dagen: €255,00

Prijzen zijn inclusief: 3 Activiteiten per dag, lunch, snacks en drinken.

Opgeven of meer informatie? Bezoek dan onze website van Surfschool-Katwijk.

Meer over:

/ Eten en drinken

De hele dag actief bezig zijn kost uiteraard veel inspanning en energie, er zijn daarom genoeg pauzes ingelast tussen de verschillende activiteiten. Ook verzorgen we i.s.m de lokale keurslager dagelijks een gezamenlijke uitgebreide lunch en zijn er tijdens de pauzes lekkere tussendoortjes beschikbaar. Bij mooi weer lunchen we lekker buiten op het strand, bij minder weer maken we gebruik van onze binnenlocatie. De dagelijkse lunch, tussendoortjes en limonade/frisdrank zijn bij de prijs inbegrepen.

/ Locatie

Het Brunotti Beachcamp Junior vindt plaats op het Katwijkse strand bij Surfschool-Katwijk. De surfschool bevindt zich naast strandpaviljoen De Watering een paviljoen dat kenmerkend is door de zeer relaxte surfsfeer!

/ Aantallen/begeleiding

Voor het Brunotti Beachcamp Junior geldt een minimaal aantal deelnemers van 5 personen per dag, het maximum aantal deelnemers is 20 personen per dag. Iedere activiteit wordt begeleid door (gediplomeerde) instructeurs. Onze instructeurs hebben zeer veel ervaring en geven op een enthousiaste en leuke manier les.

Brunotti Beachcamp Junior

Locatie

Strandpaviljoen Surf & Beach
Boulevard zeezijde 9
2225 BB Katwijk aan zee
Nederland

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp.nl

©2023 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators