scroll

Corona update 10 juni

30 mei 2020

Beste reizigers, Allereerst hopen wij dat dit bericht jullie allemaal in goede gezondheid mag bereiken. De afgelopen periode was best spannend voor ons. De onzekerheid over het wel of niet doorgaan van het Brunotti Beachcamp is iets waar we tot dit seizoen nooit rekening mee hebben gehouden. De afgelopen 17 jaar zijn er genoeg andere 'uitdagingen' geweest, waar we achteraf gelukkig altijd weer om konden glimlachen. We hebben altijd vertrouwen gehouden dat ook voor deze uitdaging een oplossing zou komen.

Deze situatie omtrent het Corona virus raakt de reiswereld, en daarmee ook ons, hard en de afgelopen weken waren dan ook behoorlijk onzeker.

Het spijt ons wanneer wij voor jullie gevoel (te) weinig met jullie hebben gecommuniceerd. Wij hebben bewust afgewacht tot er meer informatie zou zijn, onder andere vanuit de Franse overheid.

Gelukkig is er inmiddels meer duidelijkheid over het aankomende seizoen. 28 Mei j.l. heeft de Franse regering aangegeven dat de campings weer open mogen en dat ook de buitenlandse toeristen weer welkom zijn. Uiteraard willen wij 100% zeker weten dat alle seinen op groen staan (ook met betrekking tot de camping en busmaatschappij), we verwachten volgende week een definitieve GO.

Er zullen ongetwijfeld wat aanpassingen nodig zijn voor ons en voor jullie om alles op een veilige manier te laten verlopen. We kunnen je wel beloven dat dit niet ten koste zal gaan van de kwaliteit waar wij als organisatie voor staan en die jullie van ons gewend zijn. De betreffende aanpassingen delen wij uiteraard met jullie zodra het definitieve protocol is opgesteld.

Mocht je nog vragen hebben over jouw geboekte vakantie, wij zijn uiteraard bereikbaar via mail of telefoon en zullen ons best doen je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Pim Duindam

Eigenaar Brunotti Beachcamp
info@brunottibeachcamp.nl
06 41 30 78 62

©2020 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators