scroll

Het Brunotti Beachcamp gaat definitief door deze zomer!

15 juni 2020

Beste reizigers, Gisteren (10-6) hebben wij definitief akkoord ontvangen vanuit Frankrijk om deze zomer te mogen starten! Hier zijn wij allemaal super blij mee en we kunnen niet wachten om het Beachcamp weer op te gaan bouwen. Zaterdag 11 juli a.s. ontvangen wij onze eerste gasten. Via dit bericht nog even wat extra informatie.

Busreis
Wij hebben van de busmaatschappij een toezegging gehad dat ze deze zomer weer gaan rijden met hun bussen. Op dit moment mag de bezetting in de bus (in Nederland) maximaal 30 personen bedragen. Of dit nog gaat veranderen de aankomende weken ligt wel in de verwachting van de busmaatschappijen. Ook zullen de passagiers o.a. een gezondheidsverklaring moeten invullen vooraf en een mondkapje dragen tijdens hun reis. De overige maatregelen wat in hun protocol vermeld staat, zullen wij samen met jullie bustickets en de reisbescheiden via de mail versturen. Dit ontvang je 8-10 dagen voor vertrek.

Beachcamp
Met name op het gebied van hygiëne gaan wij zeker deze zomer wat aanpassingen doen. Denk dan aan het desinfecteren van de surfboards iedere dag en met het bereiden / opscheppen van onze maaltijden. Verder zijn wij bezig met ons eigen protocol voor een veilig verloop tijdens jullie vakantie. Dit protocol zal ook apart worden meegestuurd met de reisbescheiden en e.v.t. busticket(s). Uiteraard is het belangrijkste van allemaal: gebruik je gezonde verstand en ga niet op vakantie bij gezondheidsklachten, maar laat je dan eerst testen.

Betaling
Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het vertrouwen in de goede afloop. We kunnen ons voorstellen dat ook voor jullie de afgelopen maanden onzeker waren voor wat betreft inkomsten. Het is daarom mogelijk om vanaf vandaag (11-6) de (aan) betaling pas te voldoen uiterlijk 4 dagen voor vertrek.

Programma
Ook deze zomer zorgen wij weer voor een leuk en vrijblijvend programma. Het ziet er naar uit dat alles gewoon door kan gaan. De Fransen gaan hun regels steeds meer versoepelen en dat is zeker positief! Uiteraard gebruiken wij wel ons gezonde verstand en gaan natuurlijke de massa bijeenkomsten nog even vermijden.

Vragen & opmerkingen
Laat gerust weten als er nog vragen zijn. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Op naar een geweldige en veilige zomer met veel zon, zee, strand en surf!!

Brunotti Beachcamp
Pim Duindam

©2020 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators