scroll

Update reisadvies Frankrijk: het Brunotti Beachcamp gaat door!

23 juni 2021

Op 23 juni hebben wij het goede nieuws ontvangen dat het reisadvies naar Frankrijk is veranderd in code geel. Dit betekent dat niet-noodzakelijke reizen weer mogelijk zijn en je niet in quarantaine hoeft of je te laten testen na terugkeer. We kunnen niet wachten om er weer een topzomer van te maken met jullie!

Corona in Frankrijk

Frankrijk hanteert nog wel een aantal inreisbeperkingen. Je moet of volledig gevaccineerd zijn (2 weken na laatste prik of 4 weken na Janssen) of een recente negatieve PCR-test of antigeentest (sneltest) van max 72 uur oud laten zien. Check Nederlandwereldwijd.nl voor uitgebreide informatie. 

 

Het goede nieuws is: het testen is tussen 1 juli en 30 augustus gratis!

Kijk hier voor meer informatie over het gratis testen. Zorg dat je je test tijdig inplant, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

 

Annulering en betalingsvoorwaarden 

Voor het aankomende seizoen hebben wij onze boekingsvoorwaarden aangepast. Wij vragen een aanbetaling van 15% binnen 3 weken na de boekingsdatum, het restant van de reissom betaal je uiterlijk 4 dagen voor vertrek.

 

Het wijzigen van datum kan tot 6 weken voor vertrek, hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

 

Wij zijn als reisorganisatie aangesloten bij een Nederlands garantie fonds (GGTO). Hierdoor is jouw financiële risico helemaal gedekt op het moment dat wij onverhoopt niet meer aan onze betalingsverplichtingen kunnen voldoen.

 

Wat als de reis toch niet door kan gaan door corona?

Wanneer er aankomende zomer toch weer een negatief reisadvies geldt voor Frankrijk, krijg je het reeds betaalde bedrag binnen 7 dagen teruggestort.

 

Wanneer je binnen 14 dagen voor vertrek positief bent getest op corona, kun je jouw geboekte reis omzetten naar een andere datum.  Wanneer dit niet mogelijk is,  ontvang je de betaalde reissom van ons terug.


Ons dringend advies is om een reis -en annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan je o.a. doen bij onze partner: Allianz verzekeringen.

Bij vragen, neem gerust contact met ons op per e-mail. We kijken uit naar een mooie zomer!

©2022 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators