scroll

Vragen over Corona virus

13 maart 2020

Beste reizigers, Wij krijgen de laatste dagen steeds meer vragen over het Corona virus. Met dit bericht willen wij jullie wat meer duidelijkheid geven. We snappen volkomen dat jullie je misschien zorgen maken over de reeds geboekte vakantie naar het Brunotti Beachcamp. Ook willen wij iedereen meer gerust stellen die nog een surfvakantie wilt boeken naar het Beachcamp.

Gaat het Beachcamp wel door?

Jazeker! Zolang er geen negatief reisadvies is deze zomer voor Frankrijk, dan gaat jullie reis gewoon door. Wanneer er deze zomer (juli en augustus) wel een negatief reisadvies wordt uitgegeven, dan moeten we helaas alles cancellen en krijgen jullie de reissom terug in de vorm van een voucher. Deze voucher is 3 jaar geldig.

Het Brunotti Beachcamp is ook aangesloten bij het garantiefonds GGTO. (onderdeel van SGR) Dit garantiefonds zal jullie reissom terug betalen bij financieel overmogen van onze reisorganisatie. De voucher blijft ook onder dekking van ons garantie fonds. Je boeking is dus altijd 100% gedekt. 

Kan je de reeds geboekt surfvakantie annuleren?

Je kan de geboekte vakantie alleen annuleren als er in de maanden juli en augustus een negatief reisadvies zal gelden voor Frankrijk. Dit is zeker niet onze verwachting. Wanneer dit wel zo zal zijn, dan ontvang je van ons een voucher t.w.v. het bedrag wat door jou is voldaan aan ons. Deze voucher is 3 jaar geldig en we garanderen een prijs en beschikbaarheidsgarantie.

Aanbetaling later betalen?

Wij zullen het termijn van de aanbetaling verruimen tot 1 juli. Je hoeft dus niet gelijk te betalen wanneer je een boeking gemaakt hebt.

Heeft het zin om een annuleringsverzekering af te sluiten?

Wij adviseren altijd om een annuleringsverzekering af te sluiten, dit kan je doen via de link in de boekingsbevestiging. Uiteraard kan je dit zelf ook elders afsluiten. Een annuleringsverzekering zal alleen geen dekking geven als het gaat om het Corona virus zolang er geen negatief reisadvies is.

Vragen of meer informatie?

Je kan ons altijd bellen, appen of mailen. Wij beantwoorden graag jullie vragen.

 

©2020 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators