Proclaimer

Proclaimer voor

Boardsensation (Kamer van Koophandel: 28105971)
Verleent u hierbij toegang tot www.brunottibeachcamp.nl ("de Website”) en nodigt u uit om de door ons aangeboden informatie en diensten af te nemen.

Wijzigingen website
Brunotti Beachcamp kan op deze website op elk moment de inhoud aanpassen of onderdelen verwijderen. Aan u als bezoeker zullen wij daar niet steeds een specifieke mededeling over doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Zorgvuldigheid
Brunotti Beachcamp werkt hard om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Mocht u stuiten op een onjuistheid dan horen wij dat graag via info@brunottibeachcamp.nl.

Voor alle duidelijkheid: Geen garantie
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

Bij hyperlinks
Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden zal Brunotti Beachcamp geen aansprakelijkheid aanvaarden. Uiteraard geldt ook hierbij de zorgvuldigheid onder punt A.

Auteursrechten

De rechten zijn van Brunotti Beachcamp
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen op de Website liggen bij Brunotti Beachcamp. Een werk van Brunotti Beachcamp gebruiken kan, maar dan alleen onder de volgende voorwaarde:

Toestemming
Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van Brunotti Beachcamp. Dit geldt niet voor regelingen van dwingend recht zoals het citaatrecht. Dit is uw recht om onze materialen op een passende wijze, o.a. met bronvermelding, te citeren.

Overig

Wijzigingen
Deze proclaimer kan wijzigen, Brunotti Beachcamp zal hierover wanneer mogelijk een mededeling doen op de website.

Vragen
Brunotti Beachcamp staat altijd open voor al uw vragen. Hebt u een algemene vraag of een vraag over deze proclaimer, neem dan contact op via: info@brunottibeachcamp.nl.

Versie
De huidige versie is 1.0 d.d. 15/05/18.

Brunotti Beachcamp

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp.nl

©2023 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators