scroll

Surflessen in Frankrijk

Op ons surfkamp in Vieux Boucau wordt er veel aandacht gegeven aan de surflessen. Hier draait het allemaal om tijdens jouw vakantie in Frankrijk. Je komt namelijk vooral voor het surfen! Wanneer je je eerste golf aan paddelt en staand op je board richting de kant surft zul je ervaren dat dit een gevoel geeft wat niet te omschrijven valt. Je gaat meemaken hoe leuk en verslavend surfen is. Onze surfinstructeurs zijn gediplomeerd en beschikken over ruime ervaring in het geven van surflessen in Frankrijk. In tegenstelling tot veel andere surfcamps geven wij les aan groepen van maximaal 8 personen per instructeur. De surflessen bestaan uit droogoefeningen op het strand en uiteraard veel praktijk in het water.

Wij bieden verschillende soorten surfpakketten aan, deze pakketten zijn geschikt voor mensen die nog nooit gesurft hebben maar ook voor hen die al beschikken over surfervaring. Op ons surfkamp zijn de (surf) Yoga lessen allemaal onderdeel van het surfpakket.

Boardhuur

Op het Beachcamp hebben wij een groot aantal softtops in de maten 7.6, 8.0 en 9.0ft. Ook hebben wij een aantal hardtops (Torq) die gebruikt kunnen worden tijdens het vrij surfen. Deze boards hebben wij in de maten: 7.0, 8.0 en 9.0ft.

Vrij surfen

Omdat je voor 7 dagen een surfboard huurt, kan je na of voor de les nog vrij surfen. Op het Beachcamp geldt de regel dat je eerst een surfles & theorie moet gehad hebben om te mogen vrij surfen. De surf theorie is altijd op de eerste dag. Er wordt dan uitgelegd waar je het beste kunt vrij surfen en wanneer dit kan i.v.m. het getij.  Helaas kan het soms voorkomen dat je niet mag vrij surfen. Dit heeft dan te maken met de golfhoogte en stroming. Wij zullen dit iedere dag duidelijk naar onze gasten toe communiceren.

Pakketten Programma

Surfpakket A - Beginner: €140,- p.p. 

 

Heb jij geen tot bijna geen surfervaring? Dan is dit het geschikte lespakket voor jou. Dit surfpakket is het perfecte basispakket voor iedereen die snel wil leren surfen. Voorafgaand aan de lessen krijg je theorie over o.a. het materiaal, veiligheid en stromingen. Daarna ga je tijdens de lessen met een ervaren coach het water in om je eerste golf te pakken! Je zult zien dat dit al vrij snel lukt. 

 

Dit pakket bestaat uit: 

5 x 1.5 uur surfles 

/  1 x surftheorie 

/  2 x surf Yoga 

/  7 dagen Boardhuur 

 

Surfpakket C - Intermediate: €105,- 

 

Heb jij al wat surfervaring en ben je klaar voor de ‘groene’ golven? Of surf je al groene golven en wil jij je algemene techniek bijschaven? Dan is het intermediate surfpakket perfect voor jou. Ook in dit pakket is surftheorie inbegrepen, waardoor je goed voorbereid het water in gaat. Na de surftheorie ga je met een van onze gespecialiseerde surfcoaches 2 keer 1.5 uur het water in om golven te pakken en de beste individuele tips te krijgen. Deze tips kun je de rest van de week gebruiken om zelf stappen te maken in het water.  

 

Dit pakket bestaat uit: 

2 x 1.5 uur surfles 

/  1 x surftheorie 

/  2 x surf Yoga 

/  7 dagen Boardhuur 

 

Surfpakket B – Intermediate +: €130,- p.p. (NIEUW) 

 

Kun jij al zelfstandig surfen en ‘groene golven’ pakken maar wil je werken aan je techniek? Dan is het intermediate+ surfpakket ideaal voor jou. Bij dit pakket focus je na het volgen van een advanced theorie op zowel het bijschaven van specifieke onderdelen zoals ‘turns’ als je algemene surftechniek. Tijdens de 2 uur durende sessies in het water met een zeer ervaren surfcoach wordt er videomateriaal gemaakt van jou, wat jij na de surfles analyseert met jouw surfcoach. Op deze manier haal jij de meeste surfprogressie uit jouw week! 

 

Dit pakket bestaat uit: 

/   2 x 2 uur surfles 

/  2 x 1 uur video analyse / theorie 

/  2 x surf Yoga 

/  7 dagen Boardhuur (diverse maten Torq hardtops) 

 

Surfpakket D - Boardhuur: €80,- p.p. 

 

Dit pakket bestaat enkel uit het huren van een surfboard. Je hebt de hele week onbeperkt toegang tot een eigen surfboard. Wij hebben een ruim assortiment aan surfboards in alle maten. Hierin kun je aan de hand van je niveau kiezen uit een softtop of een hardtop. Uiteraard kun je verschillende maten testen. 

 

Dit pakket bestaat uit: 

/  1 x surftheorie 

/  2 x surf Yoga 

/  7 dagen Boardhuur 

 

Theorie  

 

Tijdens je surfweek op het Brunotti Beachcamp krijg je naast surflessen ook surftheorie aangeboden. Maar wil jij je echt goed voorbereiden en zoveel mogelijk uit je surfvakantie in Frankrijk halen? Dan kan je ervoor kiezen om tijdens je boeking een Surf Companions boek te bestellen. Dit boek staat bomvol theorie waarmee jij al een stapje voor hebt! https://www.brunottibeachcamp.nl/nieuws/nieuw-bestel-jouw-surf-companions-boek-nu-online 

 

 

Meer over:

/ Surfboards

Tijdens de surfles maken wij uitsluitend gebruik van ‘soft top’ boards. Deze boards zijn speciaal ontwikkeld voor de beginnende surfer. Door te leren op een ‘soft top’ surfboard maak je een perfecte start met surfen. Zo pak jij binnen je eerste week gegarandeerd jouw eerste golven. Je hebt de keuze uit verschillende maten boards. Verder beschikken wij ook over een divers aantal 'hard tops' in o.a. de maten: 9.0, 8.0 en 7.0 ft. Deze boards kunnen gebruikt worden door mensen met wat meer surfervaring.

/ Wetsuit

Op het Beachcamp kun je voor een hele week een shorty huren. Dit is een zomer wetsuit die je beschermt tegen de zon, kou en het surfboard. Deze shorty’s zijn te huur voor €17,50 p.p. per week. Je kan de wetsuit vooraf of op locatie huren. De shorty lever je aan het einde van de week weer in bij de surfleraar.

/ Surf Yoga

Ieder surfpakket bevat naast je surflessen twee groepslessen surf yoga. Surf yoga is een hele goede manier om je lichaam voor te bereiden op je surfsessies. Surf yoga helpt tegen spierpijn en is daarnaast ook nog eens heel leuk! De yogalessen worden lekker in de buitenlucht in het bos of op het strand gegeven, een ervaring op zichzelf. De lessen worden gegeven door een gediplomeerde en enthousiaste yoga instructrice die werkzaam is op het Beachcamp.

Brunotti Beachcamp

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp.nl

©2023 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators