Veelgestelde vragen

Algemeen

Voor wie is het Brunotti Beachcamp?
Het Brunotti Beachcamp is voor jongvolwassenen (18 +) die zin hebben in een weekje zon, zee, strand, surf en party. Het beachcamp heeft altijd een chille vibe, zodat je je er meteen thuis voelt. Onze crew zorgt ervoor dat je een geweldige vakantie beleeft samen met je (nieuwe) vrienden.

Waar is het Brunotti Beachcamp?
Het Brunotti Beachcamp bevindt zich op camping Les Sableres in Vieux Boucau. Vieux Boucau is een populaire kustplaats in het zuidwesten van Frankrijk. Het beachcamp bevindt zich op 150 meter afstand van het strand en op 600 meter van het gezellige centrum van Vieux Boucau.

Kan ik ook komen als ik nog niet kan surfen?
Jazeker! Onze enthousiaste en gecertificeerde surfleraren helpen jou graag om je eerste golf te pakken. We houden tijdens de surflessen rekening met jouw ervaring.

Kan ik alleen komen?
Natuurlijk! Je bent niet de enige die alleen naar het Brunotti Beachcamp komt. Door alle leuke activiteiten en feestjes leer je iedereen snel kennen. Je wordt ingedeeld in een tent samen met iemand anders die alleen is (m/m of v/v), zo maak je snel nieuwe contacten.

Wat is de gemiddelde leeftijd?
De gemiddelde leeftijd van het beachcamp ligt gemiddeld rond de 20 - 24 jaar. Er zijn ook weken waar de gemiddelde leeftijd iets hoger of lager ligt. Het camp is 18 +, dus jonger ga je niet tegenkomen.

Wat moet ik meenemen?
Je goede humeur natuurlijk. En alle spullen van de grote paklijst voor het Brunotti Beachcamp.

Is boeken bij Brunotti Beachcamp veilig?
Wij zijn als reisorganisatie aangesloten bij een Nederlands garantiefonds (GGTO). Hierdoor is jouw financiële risico helemaal gedekt op het moment dat wij onverhoopt niet meer aan onze betalingsverplichtingen kunnen voldoen. Je loopt dan ook geen enkel risico op het moment van het boeken van een surfvakantie.

Boekingen

Op welke manier kan ik boeken?
Boeken kan via onze website. Ga naar ‘Prijzen & Boeken’ om jouw vakantie samen te stellen.

Wanneer moet ik betalen?
Wij vragen een aanbetaling van 15% binnen 3 weken na de boekingsdatum, het restant van de reissom betaal je uiterlijk 4 dagen voor vertrek.

Kan ik nog iets wijzigen bij mijn boeking?
Een boeking kan gratis worden aangepast, uiteraard wel op basis van beschikbaarheid.

Kan ik mijn reis annuleren?
Wanneer je je surfvakantie naar het Brunotti Beachcamp zelf wilt annuleren, dan gelden hier onze annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden staan vermeld op onze website. 

Vervoer

Kan ik met eigen vervoer naar het Brunotti Beachcamp komen?
Dat kan! Als je met eigen auto naar Vieux Boucau reist, adviseren wij om je goed voor te bereiden op je reis.

Wat zijn de opstapplaatsen voor met de bus?
Je kunt opstappen in Amsterdam (15.00), Utrecht (15.00), Den Bosch (16.45), Breda (17.30) én Antwerpen (19.00). Zorg dat je minimaal 30 minuten voor vertrek bij de opstapplaats bent. De vertrektijden en adressen van de opstapplaatsen staan ook vermeld op het busticket.

Wanneer ontvang ik het ticket voor de bus?
Deze ontvang je per mail 7 dagen voor vertrek.

Mag ik mijn surfboard meenemen in de bus?
Ja, hiervoor betaal je wel een kleine toeslag (à € 25,-). Je kan dit aanvinken bij het maken van je boeking. Het surfboard mag niet langer zijn dan 2,5 meter.

Accommodatie

Welke tenten zijn er?
Op het Brunotti Beachcamp slaap je in een glampingtent of bungalowtent. Kijk bij ‘Accommodatie’ voor meer informatie over de verschillende tenten.

Welke slaapspullen moeten wij zelf meenemen?
Bij alle tenten moet je zelf een slaapzak en een kussen meenemen. In onze glampingtenten en de bungalow premium is het bed opgemaakt met een matrasovertrek. In de reguliere bungalowtenten zijn de luchtbedden opgeblazen. Een overtrek meenemen voor het luchtbed is optioneel.

Surflessen

Ik heb nog nooit gesurft, is dat erg?
Juist niet! Er wordt op het surfcamp veel aandacht gegeven aan de surflessen. Je komt namelijk naar ons om te leren surfen! Onze surfleraren zijn gediplomeerd en hebben een bak met ervaring in o.a. Frankrijk. Ze zijn gemotiveerd om jou verslaafd te maken aan het surfen.

Geven jullie ook surfles aan gevorderden?
Sinds 2021 hebben we een nieuw surfpakket (surfpakket B). Als je al ervaring hebt, is dit surfpakket perfect voor jou. Je krijgt twee lessen voor gevorderden waarbij je na afloop op het surfcamp een uitgebreide video analyse van de les te zien krijgt. In het surfpakket zit ook de mogelijkheid tot het huren van Torq hardtops, mocht je zelf geen board hebben.

Mag je je eigen surfboard en wetsuit meenemen?
Zeker! Het meenemen van je eigen surfboard en / of wetsuit is uiteraard mogelijk. Als je je eigen surfboard wil meenemen in de bus, betaal je hiervoor wel een kleine toeslag. Vink deze optie aan bij het maken van jouw boeking.

Mag je vrij surfen?
Vrij surfen mag indien de omstandigheden en het getij dit toelaten. Dit wordt dagelijks kenbaar gemaakt door onze surfleraren. Het kan dus zijn dat je alleen op bepaalde tijden zelfstandig het water in mag. Vrij surfen mag ook alleen nadat je minimaal één surfles hebt gehad. Wel zo veilig!

Welke surfboards kan ik huren?
Bij de surflessen maken we gebruik van softtops. Deze zijn erg geschikt om op te leren surfen en ze zijn veiliger dan reguliere surfboards. Mocht jij klaar zijn voor de volgende stap, beschikken we ook over verschillende maten Torq hardtops.

Welke wetsuits kan ik huren?
Wij verhuren shorties op het beachcamp. Dit zijn zomer wetsuits met korte armen en benen. Dit zijn de meest geschikte wetsuits voor in de zomermaanden. De watertemperatuur is rond de 20 graden. Wij hebben wetsuits in alle maten beschikbaar. Natuurlijk mag je zelf ook een wetsuit meenemen.

Eten

Wat houdt het maaltijdpakket in?
Onze koks bereiden vijf keer per week een heerlijk 2-gangen diner. We koken altijd met verse producten en zorgen dat er ruim voldoende is voor iedereen. Ook staat er iedere ochtend een Frans ontbijtje voor je klaar met koffie, thee en een fruitsap. De maaltijdpakketten boek je op de dag van aankomst. Zie ‘maaltijdpakketten’ voor de verschillende opties.

Ik heb dieetwensen en/of een allergie, kan daar rekening mee gehouden worden?
Onze koks houden zoveel mogelijk rekening met eventuele allergieën en dieetwensen. Je kunt dit aangeven bij jouw boeking en bij het boeken van jouw maaltijdpakket op locatie.

Wat moet ik meenemen voor het eten?
Neem een beker, bord en bestek mee en onze koks regelen de rest. Behalve het afwassen dan, dat moet je wel zelf doen ;-).
P.S. We zijn geen fan van wegwerpartikelen!

Verzekeringen

Moet ik een verzekering afsluiten?
Ons dringend advies is om een reis -en annuleringsverzekering af te sluiten. De kosten voor een dokters- of ziekenhuisbezoek kunnen in het buitenland behoorlijk oplopen. Dit kan je o.a. doen bij onze partner: Allianz verzekeringen.

Brunotti Beachcamp

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp.nl

©2023 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators