Vervoer

Busreis

Het Brunotti Beachcamp biedt ook een comfortabele busreis aan. Dit wordt verzorgt door Directliner. De bussen zijn royal class ingedeeld, wat betekent dat je genoeg ruimte hebt om lekker te kunnen slapen. De reis naar Vieux Boucau duurt ongeveer 15 uur. De bussen zijn allemaal ingericht met tv’s zodat er ook chille (surf)films gekeken kunnen worden. Uiteraard wordt er regelmatig even gestopt om de benen te strekken! De bus vertrekt op vrijdagmiddag vanuit Nederland, op zaterdagochtend rond 9h00 wordt je voor de deur van de camping afgezet. Onze instructeurs staan jullie dan al op te wachten en gaat jou surfweek echt beginnen! Zeven dagen later op zaterdagavond vetrek je helaas weer terug naar huis. Zondag (einde) ochtend ben je weer terug in Nederland. De prijs van een busticket is €130,- p.p. retour.

De vertrektijden en opstapplaatsen zijn:

  • Amsterdam 13h00
  • Den Haag 13h30 *
  • Utrecht 13h45
  • Den Bosch 14h45
  • Rotterdam 14h30 *
  • Breda 15h30
  • Antwerpen 17h00

* De passagiers worden vanaf de opstapplaatsen Denhaag en Rotterdam gebracht naar Breda met een transferbus.

Exacte vertrektijden en de adressen van de opstapplaatsen staan vermeld op het busticket. Een surfboard meenemen in de bus is toegestaan. (max 2.5m lang) De kosten hiervan bedragen €25,- en moet met de boeking worden doorgegeven. Het busticket en de daarbij horende informatie ontvang je zeven dagen voor vertrek per mail.

Eigen vervoer

Wanneer je met eigen vervoer naar het Beachcamp komt, probeer dan wel zaterdagochtend te arriveren op de camping. Om 12h00 vindt namelijk het welkomstpraatje plaats en de check-in. Adres van de camping is:

Camping Les-Sablères
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Vliegtuig

Je kunt natuurlijk ook met vliegtuig komen. Het makkelijkst is om met Easy Jet te vliegen vanaf Amsterdam naar Bordeaux, vanaf daar pak je de trein naar Dax. Wij kunnen een transfer regelen voor je. Neem hiervoor contact met ons op.

Brunotti Beachcamp

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Bocau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp.nl

©2019 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators